سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بشرویه منصوب شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بشرویه، دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه، طی حکمی دکتر مهدی عامری را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بشرویه منصوب کرد.

در متن حکم رئیس دانشگاه، خطاب به دکتر مهدی عامری آمده است:

احتراماً نظر به حسن سابقه و شایستگی جنابعالی، بموجب این ابلاغ با حفظ پست و سمت سازمانی بعنوان «سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بشرویه» منصوب می گردید تا زیر نظر اینجانب انجام وظیفه نمایید. امید است با اتکال به خداوند متعال و با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی، منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید و تهیه برنامه های مدون و بهره‌گیری بهینه از امکانات و توانمندی نیروهای پر تلاش و دلسوز و تعامل با معاونین دانشگاه، مسئولین ارشد شهرستان، در انجام وظایف محوله و خدمت به مردم منطقه و ارتقاء کمی و کیفی شاخصهای بهداشتی، درمانی موفق و مؤید باشید.

منبع:
شبکه بهداشت و درمان بشرویه
تعداد بازدید:
تاریخ:
1400/04/16
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت